Hösten är här!

Nu är hösten här med allt vad det innebär och att tända ljus är definitivt en stämningshöjare många av oss gör. Så eftersom vi är inne i den säsongen så ber vi er tänka lite extra på brandvarnare, detta är för er egna säkerhet men också för era grannars säkerhet.

Skulle det börja brinna är det också viktigt att vi håller loftgångarna så fria som möjligt, detta innebär inte att vi ska tömma loftgångarna men att vi inte har för mycket där ute som skulle kunna vara i vägen vid en eventuell utrymning. Enligt brandföreskrifter bör man ha minst 90 cm utrymme för att ta sig ut på ett säkert sätt. Så kontrollera gärna vilket utrymme du har mellan dina saker och räcket.

När vi ändå är inne på området loftgångar vill vi gärna påpeka att dessa tillhör föreningen och inte lägenhetsinnehavaren. Det är så trivsamt med de mindre cafémöblerna, blomkrukorna och liknande. Detta vill vi så klart behålla, så kom gärna ihåg att loftgångarna inte är till för att lagra saker. Detta har vi förråd och cykelrum för. För de som har fullt i sitt förråd finns möjligheten att kontakta styrelsen för att ställa sig i kö till extraförråd man kan hyra.

Nu har styrelsen uppdaterat föreningens gym, vilken innebär en ny fin roddmaskin, nya pilates-bollar och nya träningsmattor som är upphängda på väggen. Dessutom kommer det att installeras speglar i gymmet.

När det gäller försäljning av mark, se senaste nytt under fliken Markförsäljning

Om du har akuta frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter hittar du på sidan Kontakt

Kontakt

På Träffa styrelse-tiderna kan du bland annat:

  • Ställa frågor till styrelsen
  • Få tillgång till gym och bastu (endast för medlemmar, ej andrahandsuthyrning)
  • Teckna avtal för årsbiljett för parkeringsplatser. 250 kr/mån, debiteras på månadsavgift.
Köpa
  • Brandvarnare 50 kr och annan brandsäkerhetsutrustning
  • Låskolvar till tvättstugebokning 100 kr
  • Nyckelbricka till portar,tvättstuga, cykelrum etc. 200 kr

OBS! ENDAST KONTANT BETALNING